Laatste nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws van onze school. Van veel items kunt u de foto's vinden op de fotopagina van dit schooljaar (zie Menu-item "Foto's").

Een weekje vakantie, pffft   14-02-2019

De eerste twee weken op onze nieuwe lokaties zitten erop. Het was even wennen, maar het loopt allemaal heel goed. Donderdag 14 februari zijn we voor het laatst even gaan kijken op het oude schoolplein. Er is heel veel al afgebroken. Dat is op de fotopagina te zien. Gelukkig mogen we gebruik maken van de sportvelden van korfbalvereniging Juventa. Daar zijn we heel blij mee. Super. Nu gaan we eerst een weekje vakantie vieren en we hopen dat daarna het speelplein aan de Parkweg ook klaar is.

Verhuizing....   30-01-2019

Woensdag 30 januari was de laatste schooldag in ons vertrouwde PWS-gebouw. Al enkele weken kon je merken dat de verhuizing er aan kwam. Zo werden al wat speeltoestellen weggehaald....wat veel bekijks trok. Ook de stapels verhuisdozen in de klassen en gangen bleven maar groeien; de kasten werden steeds leger en leger... 's Morgens werd eerste de gymzaal ontruimd. In de groepen moesten de tafels en stoelen gemerkt worden, de laatjes opgeruimd en ingepakt en ...... er gebeurde van alles en nog wat. Om ongeveer half 12 werden alle kinderen en teamleden verzameld voor de school, waar we met spandoeken, zakdoekjes en een afscheidslied de school hebben uitgezwaaid. Volgende week maandag starten we op de noodlocaties in de Bloemenhof en aan de Parkweg.... Op de fotopagina staan enkele foto's van de afgelopen weken en de verhuisdag.