Laatste nieuws


Hier vindt u het laatste nieuws van onze school. Van veel items kunt u de foto's vinden op de fotopagina van dit schooljaar (zie Menu-item "Foto's").


Schoolverlatersdag   10-07-2019

Maandag 8 juli hebben we afscheid genomen van 17 kinderen uit groep 8. De dag was natuurlijk anders dan anders. Er is gespeeld, ze hebben een lipdub gemaakt en ze hebben natuurlijk alle andere kinderen getrakteerd. Na schooltijd hebben we midgetgolf gespeeld en daarna begon de BBQ. Aan het eind van de barbecue druppelden de eerste ouders al binnen voor het avondprogramma. Traditioneel is dat een avond met een lach en een traan. Op de fotopagina staan de foto's. We wensen Ilse, Shukri, Thies, Herjan, Robin. Lars & Lars, Dewi, Xam, Hinnie, Vernon, Milan, Hadi, Ndine, Julian, Rivaldho en Anko heel veel succes op hun nieuwe school! Kom nog eens langs...daar zul je nooit te groot voor zijn.
Top


Varen op de Vecht   10-07-2019

De groep van meester Gert heeft in de laatste schoolweek nog even een boottochtje gemaakt op de Overijsselse Vecht. Het was een gezellige middag; dat kun je wel zien op de foto's.
Top


Kinderyoga   10-07-2019

In de groep van juf Antje heeft Rosetta Dennebos kinderyoga gegeven. Dat was iets heel nieuws, maar de kinderen waren erg enthousiast. Op de fotopagina staan enkele foto's.
Top


Bonte middag   09-07-2019

De groepen die tijdens kamp in het Kamphuis sliepen hebben maandagmiddag een bonte middag gehad. 
De woensdagavond op kamp was iedereen te moe en hadden ze het te warm om bonte avond te houden.
Het was een erg gezellige middag met allemaal schitterende optredens! Op de fotopagina staan de foto's
Top


Zeepbellenles   05-07-2019

Deze week was er een gave zeepbellenles in de groep van juf Heidi en juf Ingrid. De kinderen kregen een werkblad en een bord met sop en een rietje. Ze mochten verschillende proefjes uitvoeren. Kan een autootje in een zeepbel? En lukt het om meerdere bellen door elkaar heen te blazen? De kinderen hebben genoten. Op de fotopagina syaan enkele foto's  
Top


Schoolkamp donderdag   27-06-2019

De donderdag is altijd de dag van afscheid nemen van de kampeerboerderij, opruimen, inpakken en weg wezen. Het weer was een stuk aangenamer dan in het begin van de week en dat was heel prettig. Het kleine beetje wind was aangenaam en je kunt wel zeggen dat het prima fietsweer was. Het liep dan ook gesmeerd: 47, 4 kilometer wees de teller aan toen we bij de PWS arriveerden. Op wat kleine dingen na kijken we terug op een warm, maar heel geslaagd schoolkamp. Alle hulpen die weer meegeweest zijn: Super bedankt!!! Zonder jullie lukt een kamp niet. Op de fotopagina staan enkele foto's 
Top